Ο Επιπλοχώρος μας βρίσκεται στο Ίλιον. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που μετρά σχεδόν 40 χρόνια τώρα την οποία χαρακτηρίζει η ποιότητα, οι καλές τιμές, η ειλικρίνεια, ο σεβασμός και η εξυπηρέτηση προς κάθε πελάτη ξεχωριστά. Τα τελευταία δέκα χρόνια στεγάζεται στη Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 22-24, έχοντας εύκολη πρόσβαση και άνετο parking.
Στο χώρο μας θα βρείτε κάθε είδους έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, γραφεία, σαλόνια, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, παιδικές συνθέσεις και Ά ποιότητας στρώματα. Οι πρώτες ύλες από τις οποίες κατασκευάζονται τα εμπορεύματα μας, παράγονται σε Ελληνικά εργοστάσια, τηρώντας  όλους τους διεθνείς κανόνες, καθώς και τις διεθνείς ανάλογες πιστοποιήσεις. Στην έκθεσή μας θα βρείτε τις οικονομικές επιλογές που ταιριάζουν στον καθένα αλλά και ποικιλία προϊόντων διότι σχεδιάζουμε μαζί σας αυτό που έχετε φανταστεί εμπλουτίζοντάς το με τις δικές μας γνώσεις.
Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακατασκευή του εσωτερικού σας χώρου όσον αφορά στη διακόσμηση και τα έπιπλα. Σχεδιάζουμε το χώρο σας αξιοποιώντας κάθε δυνατό εκατοστό ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.
Η επιχείρησή μας απευθύνεται τόσο στη λιανική όσο και στην χονδρική πώληση με συνεργάτες χρόνων σε όλη την Ελλάδα.