Συχνές ερωτήσεις

 • Γιατί να επιλέξω τα έπιπλα ΕΠΙΠΛΟΧΩΡΟΣ;

  Κοντά 40 χρόνια βρισκόμαστε στον χώρο του επίπλου διακινώντας και κατασκευάζοντας έπιπλα για όλες τις προτιμήσεις.

  Τα έπιπλα μας είναι κατασκευασμένα από ελληνικά χέρια με υψηλής ποιότητας υλικά και τεχνογνωσία. Είναι από ελληνικές μικρομεσαίες εταιρείες και βιοτεχνίες όπου εργάζονται τεχνίτες της διπλανής πόρτας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται θέσεις εργασίας και ευημερία στην χώρα μας. 

  Έχετε ποικίλες επιλογές ώστε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιεί πλήρως. Θέλουμε να μπούμε στο χώρο σας και να μείνουμε για πάντα, διότι δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων μας και στη δημιουργία μιας πιο προσωπικής σχέσης με τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

 • Ποσός καιρός θα χρειαστεί μέχρι να παραλάβω τα έπιπλα μου;

  Η παραλαβή των προϊόντων μας γίνεται σε μικρο χρονικό διάστημα ανάλογα με την ύπαρξη των πρώτων υλών και με την ιδιαιτερότητα της παραγγελιάς (π.χ. ειδική κατασκευή )

 • Με ποιους τρόπους μπορώ να παραλάβω τα έπιπλα μου;

  Τα έπιπλα σας μπορείτε να τα παραλάβετε από την έδρα του καταστήματος μας ή να τα παραδώσουμε στον χώρο σας ή να σας τα αποστείλουμε με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

 • Ποιο είναι το κόστος μεταφοράς και τοποθέτησης;

  Το κόστος μεταφοράς εντός Αττικής είναι ΔΩΡΕΑΝ όταν η παραγγελία υπερβαίνει τα 300 ευρώ .

  Επίσης μέχρι την μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας είναι ΔΩΡΕΑΝ ανεξάρτητα του ποσού. Για τις μικρότερες παραγγελίες είναι κατόπιν συνεννόησης  μεταξύ μας και είναι κάτι συμβολικό. 

 • Αν κάτι πάει στραβά;

  Αν κάτι πάει στραβά στην κατασκευή των προϊόντων μας αναλαμβάνουμε την πλήρη αντικατάστασή τους ή την επισκευή τους. 

  Αν χτυπηθούν κατά την μεταφορά τους από τις μεταφορικές εταιρείες θα είμαστε διπλά σας για να σας βοηθήσουμε μέχρι την τελική αποκατάσταση τους.

  Όταν γίνονται οι παραδώσεις με το δικό μας μέσα είμαστε 100% υπεύθυνοι.

 • Τι εγγύηση έχουν τα έπιπλα που αγοράζω;

  Τα συνεργαζόμενα εργοστάσια μας παρέχουν γραπτή εγγύηση για τα έπιπλά που αγοράζετε, κυρίως όμως εναποθέτουμε τη μέγιστη εγγύηση είναι στην προσωπική σχέση που θέλουμε να δημιουργήσουμε με τον καθένα ξεχωριστά διότι σας θέλουμε για πελάτες μας όχι για μια φορά αλλά για πάντα.